La Colegiu vin cu drag

La Colegiul de Studii Integrate al USPEE “C.Stere” ca întotdeauna, procesul de studii este diversificat prin multiple activități care au ca scop integrarea tinerilor noi veniți și consolidarea echipei de elevi.

Elevii sunt implicați în diverse proiecte de dezvoltare locală, sunt dispuși să facă voluntariat pentru a promova un mod de viață sănătos, a apăra drepturile omului, amenaja locurile publice pentru odihnă.

De Ziua Elevului, discipolii au fost întâmpinați de profesori cu muzică și mici surprize, a fost organizat Târgul de note, astfel elevii sârguincioși au avut șansa să primească premii simbolice dar plăcute. Diriginții au avut grija sporită să creeze o atmosferă de sărbătoare în clasele lor.

În cadrul săptămânii ANTITRAFIC a fost organizată o a ctivitate de informare în colaborare cu Biroul de Probațiune Drochia, o experiență utilă tinerilor juriști, s-au realizat postere la temă pentru a forma opinii și o atitudine responsabilă pentru propriile decizii, s-a organizat o masă rotundă în cadrul căreia participanții și-au asumat diverse roluri pentru a resimți emoțiile actorilor sociali în cazul situației de trafic uman.

La o altă etapă elevii au încearcat să facă față unei noi provocări. In cadrul Săptămânii dedicate Istoriei au avut șansa să devină profesorul clasei sale.

Au participat la ședința metodică, au planificat tema și metodele utilizate la oră. Au realizat o oră de istorie captivantă și pe plac colegilor.

Curajul, stăruința, dragostea față de studii merită sa fie apreciate. Primim o plăcere deosebită de la orele realizate de elevi pentru elevi. Frumoase ore realizează tinerii.

Alegerea Consiliului Elevilor și președintelui Consiliului s-au realizat în condiții maxim apropiate unui scrutin electoral pentru a forma încrederea tinerilor în faptul că alegerea contează, e important cine ne reprezintă.

Balul Bobocilor a fost organizat cu participarea unui număr minim de elevi, luând în considerație condițiile pandemice, dar a fost un eveniment foarte frumos grație tinerilor ingenioși și creativi. Colaborarea dintre elevi și profesori generează rezultate frumoase.
Atunci când activitatea zilnica satisface dorința de autorealizare, se leagă parteneriate durabile, ne molipsim de pozitiv și ne motivăm sa realizăm noi lucruri frumoase împreună.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top