5 motive ca să alegi Colegiul de Studii Integrate al USPEE „Constantin Stere”

Eşti în toiul pregătirilor de examenele de absolvire şi nu ştii pentru ce instituţie de învăţământ să optezi ?

Ei bine, îţi putem prezenta 5 motive ca să alegi Colegiul de Studii Integrate al USPEE „Constantin Stere” din orașul Drochia:

1) Dublu Posibilități

În cadrul colegiului , pe lângă materiile de liceu înveți și obiectul de specialitate, specialități ca : jurisprudență , management și administrarea afacerilor, deci în anul 3, ai oportunitatea de a susține examenele de bacalaureat iar în Anul 4 , susții examenul de calificare în specialitate.

2) Antreprenoriat , activități, dezvoltare personală

Colegiul îți oferă o multitudine de posibilități de formare a personalității , important este doar să ai vocația de a te implica în diferite activități extrașcolare , proiecte sau voluntariat.

3) Amintiri , prietenie , relație profesor-elev

Anii de studenție sunt cei mai frumoși , întâlnești noi persoane , îți faci mulți prieteni , explorezi noi orizonturi , îți depozitezi amintiri extraordinare. Relațiile profesor-elev sunt prietenoase , atitudinea profesorilor față de elevi este pozitivă , poți colabora cu profesorii în elaborarea multor proiecte.

4) Localizarea Colegiului în orașul Drochia

Colegiul din orașul Drochia este un punct geografic aproape pentru sute de absolvenți , este mult mai econom să studiezi în Drochia .

5) Excursii , traininguri peste hotare , colaborarea cu Universitatea „mamă ” USPEE

Colegiul este în strânsă legătură cu Universitatea de Studii Politice și Economice „ Constantin Stere ” , unde poți acumula un schimb de experiență cu studenții mai mari ce studiază în cadrul acestei Universități. Desigur nu trebuie de reiterat faptul că în fiecare an organizăm excursii , organizăm tabere de vară de Leadership și poți beneficia de trainguri peste hotarele țării în special România și Polonia.

Încă stai pe gânduri ? Ei bine , aceste motive sunt elaborate din experiența mea proprie ce am avut-o la Colegiu , fiind acum student în Anul 3 de studii. Am petrecut niște ani magnifici și nu regret nicio clipă alegerea mea de a deveni student al Colegiului de Studii Integrate. Vino și tu și fă parte din marea noastră familie !

Dumitru Petruleac

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.